Kde môžem vrátiť svoj SRP M-Power Box?

Box M-Power bude spracovaný a všetky úpravy účtu budú dokončené do troch až piatich pracovných dní. Návratové stanice domáceho displeja možno nájsť na týchto miestach: 3160 S. Alma School Road, Mesa, AZ 85210 (Alma School Road južne od Guadalupe Road)

Kde môžem zaplatiť svoj SRP účet osobne?

Automatizované platobné terminály SRP PayCenter sa nachádzajú v niektorých zariadeniach SRP, v miestnych obchodoch s potravinami a v obchodoch so zmiešaným tovarom. Niektoré sú k dispozícii 24 hodín denne. Nákupy SRP M-Power® je možné uskutočniť na všetkých miestach.

Čo je to SRP box?

Na displeji sa zobrazí, koľko energie máte k dispozícii, a upozorní vás, keď sa energia minie. Pomocou aplikácie SRP M-Power si môžete prezerať svoj zostatok a nakupovať. Zaplaťte niekoľko dní alebo dokonca mesiacov. Môžete dostávať upozornenia prostredníctvom aplikácie SRP M-Power, textovou správou a e-mailom, ktoré vám pomôžu spravovať váš účet.

Má APS M-Power?

Projekt Salt River, ktorý rozdeľuje metro Phoenix s APS na dodávku elektriny, má možnosť platby vopred pre rezidenčných zákazníkov s názvom M-Power, ktorý má viac ako 151 000 účastníkov. Zákazníci predplatených služieb APS neplatia viac za energiu a môžu využívať plány podľa doby používania.

Čo je lepšie SRP alebo APS?

Vo všeobecnosti má APS vyššie energetické sadzby ako SRP, menšie zľavy za účinnosť a sú menej priaznivé pre spotrebiteľov. Či už ste zákazníkom APS verzus SRP, vaše rozhodnutie šetriť energiu vo vašej domácnosti je stále dôležité.

Kde berie APS svoju silu?

Prechod od fosílnych palív V blízkej budúcnosti bude APS využívať existujúce zdroje energie, ako je uhlie a zemný plyn, na udržanie spoľahlivých služieb, ale do roku 2031 už nebudeme používať uhlie a v konečnom dôsledku odstránime všetky fosílne palivá.

Vyžaduje APS zálohu?

Noví zákazníci sú povinní zaplatiť bezpečnostnú zálohu pri založení účtu v APS v závislosti od ich kreditného skóre. Aby ste si udržali uspokojivé kreditné skóre s APS a nemuseli platiť zálohu, vaše platby musia byť prijaté v dátumoch splatnosti vytlačených na vašich účtoch.

Kedy je najlepší čas použiť elektrickú energiu, aby ste ušetrili peniaze?

Špičkové ceny vás vyzývajú, aby ste medzi 16:00 a 21:00 používali menej elektriny, čo je čas, keď väčšina ľudí používa elektrinu. Plán doby používania poskytuje príležitosti na úsporu peňazí presunutím používania na obdobia mimo špičky, ak je to možné.

Ako môžem ušetriť na elektrine v Arizone?

Najlepšie spôsoby, ako znížiť účet za elektrinu APS alebo SRP v Arizone, sú:

  1. Nainštalujte rúrkové svetlíky.
  2. Inštalácia solárnych panelov (najlepší spôsob, ako znížiť účet za elektrinu)
  3. Ovládače zaťaženia.
  4. Wi-Fi termostaty.
  5. Vypnite klimatizáciu.
  6. Nainštalujte solárny podkrovný ventilátor.
  7. Nainštalujte bezprievodové mini splitové AC jednotky.

Prečo je elektrina v Arizone taká drahá?

Hlavným vinníkom týchto nafúknutých účtov za elektrinu je neustále teplo v Arizone. Štatistiky z USClimateData.com ukazujú, že Arizona má priemernú ročnú vysokú teplotu 86,7 stupňov, vďaka čomu je klimatizácia nevyhnutnosťou.

Ako môžem ušetriť peniaze na účte za energiu?

Urobte si plán, ako ušetriť 30 % alebo viac na účtoch za energiu

  1. Stíšte termostat.
  2. Utesnite svoj dom, aby ste zabránili vniknutiu studeného vzduchu a teplému vzduchu dovnútra.
  3. Pravidelne vymieňajte filtre pece.
  4. Získajte profesionála, ktorý otestuje vašu energetickú účinnosť.
  5. Získajte bezplatné teplo zo slnka.
  6. Používajte menej horúcej vody.
  7. Prejdite na energeticky úsporné žiarovky.
  8. Udržujte svoje spotrebiče.

Koľko elektriny spotrebuje bežný dom?

Podľa EIA bola v roku 2017 priemerná ročná spotreba elektriny pre domáceho domáceho zákazníka v USA 10 399 kilowatthodín (kWh), v priemere 867 kWh za mesiac. To znamená, že priemerná spotreba elektriny v domácnosti kWh za deň je 28,9 kWh (867 kWh / 30 dní).