Ako môžem prepínať medzi profilmi na Kindle Fire?

Na uzamknutej obrazovke môžete vy alebo ktokoľvek iný s tabletom klepnúť na profilový obrázok v pravom hornom rohu obrazovky a vybrať nového používateľa na prepnutie používateľov. Počas prihlásenia môžete tiež rozbaliť ponuku rýchlych nastavení, klepnúť na profilový obrázok a vybrať nový používateľský účet.

Môžem mať dve aplikácie Kindle na jednom zariadení?

Pohľad na čítačku Kindle od Amazonu. Amazon teraz umožňuje majiteľom Kindle prístup k viacerým účtom na jednom zariadení. V piatok Amazon spustil aktualizáciu softvéru, ktorá obsahuje „Family Library“, funkciu, ktorá umožní dvom dospelým a až štyrom deťom zdieľať obsah na jednom Kindle.

Môžete mať 2 účty Kindle na 1 iPade?

Aplikáciu Kindle na iPade je možné naraz prepojiť iba s jedným účtom Amazon – a myslím si (aj keď si nie som istý), že ak sa odhlásite z aktuálne prihláseného účtu Amazon a potom sa prihlásite pomocou druhého účtu, obsah prvého účtu sa uzamkne a nebude prístupný.

Môžete prepínať účty na Kindle?

Kindle môžete kedykoľvek ľahko prepnúť z jedného účtu na druhý, a to buď zo stránky Kindle alebo zo stránky Amazon nastavenej na správu vášho Kindle. Vyhľadajte položky „Registrovať“ a „Zrušiť registráciu“. Knihy, ktoré si zakúpite pre svoj Kindle, sú uzamknuté na váš účet Amazon – vašu e-mailovú adresu.

Môže byť Kindle prepojený s dvoma účtami Amazon?

Aj keď je možné Kindle zaregistrovať iba s jedným účtom naraz, je možné používať jedno zariadenie Kindle s viac ako jedným účtom Amazon. Akonáhle je Kindle odregistrovaný z jedného účtu, môže byť zaregistrovaný s iným účtom a získa prístup do knižnice elektronických kníh priradenej k tomuto účtu.

Ako prepínate účty v aplikácii Kindle?

Prejdite na Amazon, Spravujte svoj obsah a zariadenia, vyberte, ktoré zariadenie chcete zmeniť, vyberte „zrušiť registráciu“ a odstráňte prvý účet, potom vyberte „registrovať“ a zaregistrujte nový účet.

Môžem prepínať medzi účtami Kindle na iPade?

Môžete použiť Safari (stránka Amazon, ktorá je kompatibilná iba so Safari na zariadeniach so systémom iOS) a prejdite na //read.amazon.co.uk/ a mali by ste byť schopní uložiť stránku/„webovú aplikáciu“ na plochu vášho iPadu a prepojte ho s iným účtom, ako je v samotnej aplikácii Kindle.

Môžete mať dva účty na Amazon Prime?

Amazon Household vám umožňuje pripojiť sa a zdieľať výhody Amazon Prime s celou rodinou. Dvaja dospelí a až štyri tínedžerské a štyri detské profily sa môžu prepojiť v domácnosti. Ako funguje domácnosť pre dospelých? Každý dospelý si ponecháva svoj osobný účet a zároveň zdieľa tieto výhody bez ďalších nákladov.

Ako pridám ďalší televízor do svojho účtu Amazon Prime?

Ako sa pripojiť?

  1. Otvorte aplikáciu Amazon Prime Video alebo si ju stiahnite z obchodu s aplikáciami vášho zariadenia v obývačke.
  2. Zaregistrujte svoje zariadenie výberom možnosti „prihlásiť sa a začnite sledovať“, aby ste zadali informácie o svojom účte priamo na svojom zariadení, alebo výberom možnosti „registrovať sa na webovej stránke Amazon“ získate 5–6-miestny kód, ktorý zadáte do svojho účtu.

Môžem zdieľať svoj hlavný video účet s rodinou?

Svoj účet Amazon Prime Video môžete zdieľať s ostatnými členmi rodiny pomocou Amazon Household, ktorý nájdete v nastaveniach účtu. Do svojho účtu Prime môžete pridať jedného ďalšieho dospelého, aby mohol používať vaše predplatné Prime Video.

Koľko Amazon fire sticks môže byť na jednom účte?

2 ohnivé palice

Môžem použiť svoj Firestick v hotelovej izbe?

Amazon Fire TV Stick vo všeobecnosti funguje dobre na hotelových alebo Airbnb WiFi. Na rozdiel od Chromecastu nepotrebuje Fire TV Stick žiadnu špeciálnu konfiguráciu pre každý hotel. Stačí sa pripojiť k hotelovej WiFi sieti. Väčšina hotelových WiFi systémov však má portál na prihlásenie.

Môžem si priniesť Firestick do hotela?

Táto funkcia je teraz naživo na Amazon Fire TV Stick a Fire TV boxe, vďaka čomu sú priateľskejšie pre hotel ako akékoľvek iné streamovacie zariadenie. Teraz môžete používať svoj Fire TV s hotelovým Wi-Fi alebo káblovým internetovým pripojením, aj keď si tieto zariadenia vynútia zobrazenie špeciálnej webovej stránky na udelenie prístupu.

Ako pripojím svoj kindle fire k hotelovej wifi?

Preto sa uistite, že je režim Lietadlo vášho Kindle Fire vypnutý.

  1. Prejdite na domovskú obrazovku vášho Kindle Fire. Potiahnutím nadol vyhľadajte Rýchle nastavenia a klepnite na Bezdrôtové.
  2. Tu nájdete možnosť Wi-Fi. Stačí naň klepnúť a zapnúť ho.
  3. Vyberte názov verejnej siete, ku ktorej sa pokúšate pripojiť.

Funguje Firestick na notebooku?

Amazon Fire Stick je vysielacie zariadenie, ktoré má výstup HDMI. Neexistuje žiadna hardvérová cesta na prenos signálu HDMI na obrazovku prenosného počítača. To znamená, že svoju Amazon Fire Stick nemôžete používať s obyčajným notebookom.