Kde získate PokeFlute v Pokemon Soul Silver?

Hneď po tom, ako získate kartu EXPN od starého chlapíka v Lavender Town, choďte do Vermillion City. Potom bežte do Snorlaxu na Route 11. Choďte do svojho PokeGear a potom do časti Rádio. Uistite sa, že malý kruh je v strede úplne na vrchole kruhu a potom budete počuť zvuk PokeFlute.

Ako sa dostanete do Pewter City Let’s go Eevee?

Do Cínového mesta sa dostanete, keď vyjdete z Viridian Forest, čaká vás tu telocvičňa, takže chyťte pokémona typu Grass!

Ako prebudím snorlax v Crystal?

Prijatá odpoveď Vykonajte podúlohu Power Plant a potom získajte kartu EXPN z Lavender Radio Tower. Keď sa dostanete do Snorlaxu, nalaďte rádio na stanicu Pokeflute a umiestnite rádio vedľa nej. Snorlax sa prebudí a musíte s ním bojovať.

Kam mám ísť po elektrárni v duši striebro?

Cerulean City je pohodlne hneď na západ od elektrárne, takže môžete odísť západným východom z mesta a dostať sa na cestu 9. Možno budete chcieť vyliečiť a chytiť otroka Cut v Pokémon Center, než pôjdete. Trasa 9 spája Cerulean City a Route 10, kde sa nachádza elektráreň a skalný tunel.

Kde je Expn karta v Pokémon Silver?

Levanduľové mesto

Kde je chýbajúca časť elektrárne v Crystal?

Keď ste v Cerulean, choďte do Misty's Gym. Člen Rocket, ktorý ukradol časť stroja, do vás narazí a odíde tak rýchlo, ako len bude môcť. Choďte do ľavého horného rohu bazéna v strede cesty do telocvične a stlačte A, ako keby ste sa chystali surfovať, a nájdete chýbajúcu časť stroja.

Kde získate rádiovú kartu v Pokémon Crystal?

Ak chcete získať rádio pre svoje pokegear, choďte do rádiovej veže v meste Goldenrod. Choďte za dámou na recepcii. Povie, že rádiovú kartu môžete získať, ak správne odpoviete na päť otázok. Urobte ich správne a dostanete to.

Kedy by som mal vyvinúť Nidoqueen?

Vyvíja sa z Nidoran♀ od úrovne 16 a po vystavení Mesačnému kameňu sa vyvinie do Nidoqueen.