Ako získate guľu Griseous v Pixelmon?

Je to možný pokles z Uncommon a Rare Boss Pokémon a možno ho nájsť v truhliciach v Nether Fortress. Pri použití na časopriestorovom oltári, ktorý bol aktivovaný červenou reťazou, Griseous Orb privolá Giratinu.

Čo je Griseous Orb?

Griseous Orb (japonsky: はっきんだま Platinum Orb) je typ držaného predmetu predstavený v Pokémon Platinum. Zvyšuje silu pohybov typu Dragon a Ghost, keď ju drží Giratina, a mení Giratinu na pôvodnú formu.

Ako veľmi zvyšuje Griseous Orb?

Keď ho drží Giratina, zvýši svoje pohyby typu Dragon a Ghost o 20 % a zmení ho na svoj Origin Forme.

Kde nájdem Griseous Orb?

Turnback Cave

V Platine sa Griseous Orb nachádza v oblasti Turnback Cave sveta Distortion World a umožňuje Giratine zostať vo svojej pôvodnej forme v skutočnom svete.

Môžete vymeniť Griseous Orb?

Griseous Orb neexistuje ani v týchto herných súboroch, takže s Pokémonom, ktorý drží predmet, nie je možné obchodovať, aby sa zaistilo, že predmet nebude možné vymieňať s týmito hrami.

Kde získam meč Griseous?

Získať vo výhodnom obchode Stow-on-Side Po odoslaní Giratiny do hry z Pokemon HOME alebo jej chytení v Dynamax Adventures môžete získať Griseous Orb vo výhodnom obchode Stow-on-Side.

Kde je Giratinina guľa?

Coronet. V Platine sa Griseous Orb nachádza v oblasti Turnback Cave sveta Distortion World a umožňuje Giratine zostať vo svojej pôvodnej forme v skutočnom svete.

Kde získam Griseous Orb?

V Platine sa Griseous Orb nachádza v oblasti Turnback Cave sveta Distortion World a umožňuje Giratine zostať vo svojej pôvodnej forme v skutočnom svete.

Ako získate guľu Griseous v meči?

Čo robí lesklá guľa?

Žiarivá guľa (japonsky: しらたま White Orb) je typ držaného predmetu predstavený v generácii IV. Zvyšuje silu pohybov typu Dragon a Water, keď ho drží Palkia.

Je arceus v meči Pokémon?

Najbližšia vec, ktorú môžeme dostať k Arceus, je evolučná línia Type: Null a Silvally, ktoré tiež obsahujú možnosť prepínať medzi typmi a sú k dispozícii, keď hráči dokončia príbehovú kampaň Sword and Shield.