Ako zakážem pomocníka technickej podpory Dell v systéme BIOS?

Kroky

  1. Zapnite alebo reštartujte počítač.
  2. Stlačením klávesu F2 vstúpite do nastavenia systému.
  3. Na ľavej table rozviňte SupportAssist System Resolution a potom vyberte SupportAssist OS Recovery.
  4. Na pravej table vyberte alebo zrušte začiarknutie políčka SupportAssist OS Recovery, čím povolíte alebo zakážete automatické spustenie aplikácie SupportAssist OS Recovery.

Ako sa používa Dell SupportAssist?

1. Inštalácia aplikácie SupportAssist

  1. Navštívte Dell.com/Support/SupportAssist.
  2. Prejdite nadol na položku Začíname.
  3. V časti Správa osobných zariadení kliknite na položku Stiahnuť aplikáciu SupportAssist pre počítače a tablety.
  4. Zobrazí sa kontextové okno.
  5. Kliknite na položku Spustiť.
  6. Aplikácia SupportAssist je nainštalovaná.
  7. Stlačte kláves s logom Windows a otvorte aplikáciu SupportAssist.

Ako naplánujem Dell SupportAssist?

V pravom hornom rohu používateľského rozhrania aplikácie SupportAssist kliknite na ikonu nastavení, kliknite na položku Nastavenia a potom kliknite na položku Naplánovať kontrolu. Povoliť automatické skenovanie systému. Vyberte čas, frekvenciu a deň, kedy chcete spustiť kontrolu. Zobrazí sa dátum nasledujúcej naplánovanej kontroly.

Mám odinštalovať asistenta podpory?

Príležitostne však môže predinštalovaný diel výrobcu predstavovať vážne bezpečnostné riziko – a preto by ste pravdepodobne mali okamžite aktualizovať alebo odinštalovať Dell SupportAssist. A oprava by mala byť taká jednoduchá ako odinštalovanie aplikácie alebo aktualizácia na SupportAssist v 3.2. 0,90 alebo neskôr.

Prečo nefunguje Dell SupportAssist?

Môžete skúsiť odinštalovať Support Assist a potom ho znova nainštalovať, aby ste vyriešili problém „SupportAssist nefunguje“. Krok 2: Teraz nájdite Dell SupportAssist a odinštalujte ho. Krok 3: Po dokončení odinštalovania reštartujte systém a potom znova nainštalujte najnovšiu verziu Dell SupportAssist z internetu.

Koľko stojí Dell SupportAssist?

3. Koľko stojí aplikácia SupportAssist? SupportAssist je k dispozícii bezplatne; funkcie sa však líšia podľa oprávnenia na úroveň služieb. Systémy s nárokmi na základné služby dostávajú kritické aktualizácie od spoločnosti Dell plus samoodosielanie náhradných dielov, ktoré sú výsledkom kontrol Checkup.

Koľko stojí predĺžená záruka Dell?

Problém je v tom, že záručné plány spoločnosti Dell sú drahé a mätúce pre bežných zákazníkov, ktorí potrebujú spoľahlivý notebook na prácu, školu alebo voľnočasové aktivity. Zákazníci si musia vybrať z vysoko špecializovaných plánov, ktoré sa zameriavajú maximálne na jeden alebo dva možné problémy. Plány môžu stáť od 199 do takmer 300 dolárov!

Ako získam záruku na svoj laptop Dell?

Naskenujte čiarový kód servisného štítku. Získajte informácie o registrácii, prenose, obnove a záručných službách spoločnosti Dell.

Aká je záruka na notebook Dell?

Väčšina počítačov Dell sa dodáva so štandardnou jednoročnou zárukou od dátumu nákupu. Počas záručnej doby si môžete nechať zariadenie opraviť alebo vymeniť, ak narazíte na poruchy hardvéru.

Ako skontrolujem záruku na batériu môjho notebooku Dell?

Prejdite na „Výber produktu“ a zistite stav záruky vášho počítača. Zadajte svoj servisný štítok alebo kliknite na položku Rozpoznať produkt a potom kliknite na kartu Záruka pod obrázkom vášho modelu.

Ako dlho vydrží batéria Dell Inspiron?

Všetky nabíjateľné batérie sa časom a používaním opotrebujú. S nárastom času a kumulatívneho používania sa výkon zníži. Pre typického používateľa bude viditeľné skrátenie doby prevádzky vo všeobecnosti pozorované po 18 až 24 mesiacoch. Pre náročného používateľa môže byť skrátenie doby prevádzky vo všeobecnosti zaznamenané do 18 mesiacov.