Má IKEA dodatočnú platbu?

IKEA – Doplatok za darčekovú kartu – Nakupujte teraz. Užite si teraz. Zaplatiť neskôr.

Má Bunning dodatočnú platbu?

Ponúka Bunnings dodatočnú platbu? Bunnings momentálne neponúka následnú platbu. Teraz však ponúkajú Openpay a ZipPay dostupné v obchode a online*.

Aké obchody môžem použiť dodatočnú platbu?

Pred požiadaním o následnú platbu nie je potrebná žiadna kontrola kreditu a neovplyvní to vašu úverovú históriu – pokiaľ ju budete používať zodpovedne. Na druhej strane, pretože neexistuje žiadna kontrola kreditu, vaša história dodatočných platieb vám tiež oficiálne nepomôže vybudovať si dobrú úverovú históriu.

Má Costco následnú platbu?

Na základe nášho výskumu sa zdá, že Costco v súčasnosti nemusí akceptovať následné financovanie. Ďalšie informácie o finančnej podpore spoločnosti Costco Afterpay môžete nájsť na stránke služieb zákazníkom tu.

Akceptuje Ulta následnú platbu?

Nakupovanie v Ulta Beauty nebolo nikdy jednoduchšie a cenovo výhodnejšie. Afterpay je bezúročná platobná možnosť, ktorá vám umožňuje nakupovať teraz, užívať si teraz a splácať to v štyroch dvojtýždňových splátkach s Ulta Beauty.

Funguje Afterpay s Amazonom?

Na základe nášho výskumu sa zdá, že Afterpay nemusí v súčasnosti akceptovať Amazon Pay. Ďalšie informácie o podpore Amazon Pay spoločnosti Afterpay môžete nájsť na ich stránke služieb zákazníkom alebo v často kladených otázkach tu.

Môžete dodatočnú platbu v obchode v Chemist Warehouse?

Chemist Warehouse Online prijíma platby cez PayPal, AliPay, MasterCard, Visa, Visa Checkout, Afterpay, WeChat a BPAY. Chemist Warehouse využíva službu platobnej brány Adyen. Tento systém využíva najlepšie bezpečnostné metódy a postupy.

Je dodatočná platba legitímna?

Verdikt. Následná platba môže byť výhodnejšia ako alternatívne zdroje úveru – ale iba vtedy, ak všetky splátky uskutočníte včas. Existujú obavy, že Afterpay normalizuje dlh a najbezpečnejším spôsobom nakupovania zostáva ušetriť vopred, aby ste si kúpili len to, čo potrebujete, a aby ste nakoniec neutrácali nad svoje možnosti.

Môžete kliknúť a vyzdvihnúť na Priceline?

Click & Collect je bezplatná služba, ktorú ponúkajú vybrané predajne Priceline a lekárne Priceline. Všetko, čo zaplatíte, je celková cena zakúpených produktov (vrátane DPH).

Má Body Shop dodatočnú platbu?

Platobná platforma vám umožňuje nakupovať v štyroch splátkach so splatnosťou každé 2 týždne. Napríklad, ak si kúpite položku za 200 dolárov, zaplatíte ju v štyroch menších splátkach. Za používanie služby Afterpay nie sú žiadne dodatočné náklady, pokiaľ platíte včas.

Má Sephora službu Afterpay?

Afterpay je teraz k dispozícii vo všetkých obchodoch Sephora, ako aj online. Navštívte najbližšiu predajňu Sephora!