Ako obídem 7-dňový zákaz obchodovania?

Zákazy VAC systému Valve Anti-Cheat System (VAC) sú trvalé, nemožno o nich vyjednávať a podpora služby Steam ich nemôže odstrániť. Ak sa zistí, že zákaz VAC bol vydaný nesprávne, bude automaticky odstránený. Ak chcete diskutovať o Valve Anti-Cheat s komunitou, môžete tak urobiť tu.

Prečo musím na obchodovanie na steame čakať 15 dní?

Ak váš účet nebol chránený službou Steam Guard prostredníctvom e-mailu alebo mobilnej aplikácie, budete mať obmedzené používanie obchodovania a komunitného trhu na 15 dní, pretože Steam Guard bol nedávno povolený.

Ako preskočím obmedzenia trhu steam?

Prvý krok: Uistite sa, že Steam nie je spustený, a zmeňte dátum a čas systému po obmedzení položiek. Krok dva: Vymeňte tieto položky na alternatívny účet s obchodnou ponukou. Tretí krok: Obchodujte s položkami z alt back po tom, čo ste zmenili nastavenia dátumu späť.

Ako sa zbavím obmedzení Steam Wallet?

Buď nakúpite v obchode Steam v hodnote 5 USD, alebo pridáte ekvivalentnú sumu do svojej peňaženky Steam, aby ste odstránili obmedzenia. Ak do svojej peňaženky pridáte prostriedky, môžete ju potom použiť na nákup skinov alebo balíkov alebo čohokoľvek, čo sa vám páči.

Ako obídem 7-dňový zákaz obchodovania v službe Steam 2019?

Ak bol na vašom účte zaregistrovaný VAC Ban, cooldown alebo overwatch ban, nebudete už mať prístup do CS:GO obchodu, ani nebudete môcť obchodovať s CS:GO položkami a nebudete už dostávať body. Viac informácií o zákazoch VAC nájdete v častých otázkach týkajúcich sa VAC a v článku I've Been Banned.

Môžete obchodovať s obmedzeným účtom Steam?

Obmedzeným užívateľským účtom je zamedzený prístup k niekoľkým funkciám na Steame, vrátane, ale nie výlučne: Obchodovanie s položkami komunity Steam (obchodné karty, booster balíčky, drahokamy atď.) Časté uverejňovanie príspevkov v Steam diskusiách. Získavanie úrovní profilu Steam (uzamknuté na úroveň 0) a zberateľských kariet.

Ako sa zbavím 7-dňového obchodného zákazu na steame?

Nie, neexistuje spôsob, ako odstrániť/obísť 7-dňový zákaz obchodovania. Je to povinné. Steam Mobile Authenticator. Skopírujte a vložte celý steam priečinok do svojho nového PC, budete však môcť obchodovať a používať trh iba na steam klientovi.

Čo je Steam Guard?

Steam Guard predstavuje dodatočnú úroveň zabezpečenia, ktorú možno použiť na váš účet Steam. Keď je na vašom účte povolená služba Steam Guard, pri prihlásení do účtu Steam z nerozpoznaného zariadenia budete musieť poskytnúť špeciálny prístupový kód na overenie, že ide o váš účet.

Ako zistíte, či je váš obchod na Steame zakázaný?

Najjednoduchší spôsob, ako skontrolovať, či váš účet Steam môže obchodovať, je prihlásiť sa a prejsť na Community Market buď v aplikácii, alebo cez webový prehliadač. Na druhej strane, ak má váš účet nejaké platné obchodné obmedzenia, všetky ich zobrazí Steam v zátvorke v hornej časti stránky.

Prečo musím na obchodovanie na steame čakať 7 dní?

Podobne ako pri položkách zakúpených na komunitnom trhu Steam, položky CS:GO teraz vyžadujú, aby používatelia počkali sedem dní, kým ich položky budú môcť byť predané inému používateľovi. Spoločnosť Valve pridala zmenu do kozmetiky CS:GO konkrétne preto, že si všimla „negatívne neúmyselné využitie obchodovania... ako sú podvody a podvody“.

Ako odomknem steam market?

Podľa Steamu existuje minimálna požiadavka 5 USD, ktorú musíte minúť na odomknutie všetkých funkcií, aby ste zabránili spamu a podvodom. Steam Market nemôžete odomknúť bez platného nákupu v hodnote minimálne 5 $. Po nákupe musíte tiež počkať 30 dní, kým budete môcť použiť trh.

Môžete obchodovať bez parného strážcu?

1 odpoveď. Môžete obchodovať s ostatnými používateľmi bez Steam Guard, ale váš obchod bude pozastavený na 15 dní! Ak používate mobilný autentifikátor Steam, môžete svoje obchody dokončiť okamžite.

Môžete obchodovať s hrami v službe Steam?

Steam vám umožňuje obchodovať s hrami za určitých okolností. Nemôžete obchodovať s hrami zo svojej knižnice, iba s tými, ktoré máte vo svojom inventári. Môžete tiež vymeniť rôzne predmety vo svojom inventári za hry, ak môžete presvedčiť svojich priateľov, aby uzavreli dohodu. Nemôžete obchodovať s hrami v službe Steam, ak nemáte povolenú službu Steam Guard.

Čo nepoužíva mobilný autentifikátor 7 dní?

Ak ste nemali svoj účet chránený aplikáciou Mobile Authenticator aspoň posledných 7 dní, položky opúšťajúce váš účet budú zadržané službou Steam až 15 dní. Získate tak čas na odhalenie všetkých pozastavených transakcií, ktoré ste neuskutočnili.

Ako overím svoju kreditnú kartu na steame?

Ako overím svoju novú kreditnú kartu? Po použití novej kreditnej karty v službe Steam prejdite na stránku Overenie kreditnej karty a vyberte kartu, ktorú chcete overiť. Na váš bankový účet budú odoslané dve malé čakajúce autorizácie. Môže chvíľu trvať, kým sa tieto oprávnenia objavia na vašom výpise.

Môžete obchodovať s položkami CSGO so zákazom VAC?

Prečo nemôže môj účet Steam používať komunitný trh?

Ak ste nedávno povolili službu Steam Guard prostredníctvom e-mailu vo svojom účte, nebudete môcť používať komunitný trh počas 15 dní od aktivácie služby Steam Guard. Toto obmedzenie spustí aj odstránenie funkcie Steam Guard alebo zakázanie a opätovné povolenie funkcie Steam Guard.

Potrebujete Steam Guard na používanie trhu?

Vyžadujeme, aby ste povolili službu Steam Guard (prostredníctvom e-mailu alebo mobilného autentifikátora) na 15 dní, aby sme pomohli ochrániť vaše položky a finančné prostriedky Steam Wallet pred zneužitím niekým, kto mohol nezákonne získať vaše heslo. Účty, ktoré majú momentálne zakázanú službu Steam Guard, nebudú môcť obchodovať a používať komunitný trh.

Tiež sa vám môže stať, že nebudete môcť obchodovať alebo používať trh, ak váš účet zakázala podpora Steam. V závislosti od závažnosti porušenia môžete dostať dočasný alebo trvalý zákaz obchodovania.

Môžem predať svoje hry na Steame?

Neexistuje spôsob, ako odstrániť hru z knižnice Steam a vrátiť ju späť do inventára. To znamená, že neexistuje spôsob, ako predať hru z knižnice Steam, pokiaľ nepredáte celý svoj účet Steam. Hry, ktoré sú uložené vo vašom inventári Steam, môžete posielať ako darčeky alebo s nimi obchodovať prostredníctvom obchodného systému Steam.

Obchody vytvorené počas prvých 7 dní od pridania autentifikátora budú mať stále až 15-dňové pozastavenie obchodu. Ak váš účet nebol chránený službou Steam Guard prostredníctvom e-mailu alebo mobilnej aplikácie, budete mať obmedzené používanie obchodovania a komunitného trhu na 15 dní, pretože Steam Guard bol nedávno povolený.

Môžem rozdať svoje hry na Steame?

Hry, ktoré boli predtým zakúpené na vašom účte Steam, nemôžete darovať priateľom. Keď si ich zakúpite pre svoj účet, nie sú prenosné.

Ako obídem zákaz obchodovania s parou?

Môžete obchodovať so zákazom VAC?

Čo je zákaz VAC?

VAC je skratka pre Valve Anti-Cheat, automatizovaný systém určený na detekciu cheatov nainštalovaných na počítačoch používateľov. Ak sa používateľ pripojí k serveru VAC-Secureed z počítača s nainštalovanými identifikovateľnými cheatmi, systém VAC používateľovi zakáže hrať túto hru na serveroch VAC-Secureed v budúcnosti.

Je Bitskins legitímny rok 2019?

Podľa mojich rozsiahlych skúseností je to legitímne a pravdepodobne najlepšia stránka na predaj/nákup kože, aká existuje. Všetky moje skiny rust/csgo kupujem od bitskinov a vyplatil som viac ako 700 v jednej transakcii, ktorá zakaždým funguje skvele.