Prečo je tlačidlo Sync v iTunes sivé?

Ak je všetka alebo väčšina hudby sivá, Synchronizácia knižnice môže byť vypnutá alebo sa na jednom z vašich zariadení nemôže pripojiť k internetu. Skontrolujte nasledovné: Ak je vaša hudobná knižnica uložená v počítači, skontrolujte, či je zapnutá funkcia Sync Library. Potom skontrolujte, či je na všetkých vašich ostatných zariadeniach zapnutá synchronizácia knižnice.

Ako opravím zašednuté skladby na mojom iPhone?

Pripojte svoj iPhone k iTunes, prejdite do sekcie iPhone > hudba, vyberte všetky sivé skladby a odstráňte ich. Uistite sa, že sú zaškrtnuté možnosti „Synchronizovať hudbu“ a „Celá hudobná knižnica“ na karte „Hudba“ a znova synchronizujte svoj iphone s iTunes.

Prečo sa niektoré skladby nesynchronizujú s mojím iPhone?

Skontrolujte nastavenia a sieťové pripojenie na všetkých svojich zariadeniach: Uistite sa, že vaše zariadenia majú najnovšiu verziu iOS, iPadOS, macOS alebo iTunes pre Windows. Uistite sa, že je na všetkých vašich zariadeniach zapnutá synchronizácia knižnice. Pripojte všetky svoje zariadenia k internetu.

Čo je to miesto obnovenia?

Keď obnovíte pôvodné nastavenia, všetky povolenia, ktoré aplikácie používajú na sledovanie polohy vášho zariadenia a poskytovanie služieb, ako je počasie a GPS, budú zrušené. Po resetovaní nastavení polohy a ochrany osobných údajov nebudú môcť aplikácie používať informácie o vašej polohe, kým im to nepovolíte.

Ako resetujete svoju polohu na iPhone?

Ak chcete obnoviť všetky nastavenia polohy na predvolené výrobné nastavenia, prejdite do časti Nastavenia > Všeobecné > Obnoviť a klepnite na Obnoviť polohu a súkromie. Keď sa resetujú nastavenia vašej polohy a súkromia, aplikácie prestanú používať vašu polohu, kým im neudelíte povolenie. Nastavenia > Súkromie > Lokalizačné služby.

Ako resetujete všetky nastavenia v systéme Android?

Otvorte Nastavenia systému Android, prejdite nadol a klepnite na Systém.

  1. Prístup k systému v nastaveniach systému Android.
  2. Klepnite na Rozšírené v Systémových nastaveniach.
  3. Klepnite na položku Obnoviť možnosti.
  4. Spustite obnovenie továrenských nastavení v systéme Android.
  5. Stlačte Resetovať telefón.
  6. Stlačením Vymazať všetko spustíte vymazávanie údajov zo zariadenia.
  7. Prebieha obnovenie továrenských nastavení.

Ako môžem resetovať svoj telefón s Androidom bez toho, aby som všetko stratil?

Prejdite na Nastavenia, Zálohovať a resetovať a potom Obnoviť nastavenia. 2. Ak máte možnosť „Obnoviť nastavenia“, je to pravdepodobne miesto, kde môžete resetovať telefón bez straty všetkých údajov. Ak možnosť hovorí len „Resetovať telefón“, nemáte možnosť uložiť údaje.