Ako odstránim svoj účet v obchode?

Ak si želáte vymazať svoj profil zo stránky shopyourway.com, môžete deaktivovať svojho používateľa kliknutím sem a potom v ľavom stĺpci kliknutím na Účet. Upozorňujeme, že zostanete členom služby Shop Your Way a budete môcť využívať svoje členstvo v obchodoch, aby ste aj naďalej dostávali skvelé ponuky a ponuky e-mailom.

Ako odstránim svoj účet Sears?

Ak chcete zrušiť svoj účet, kliknite na odkaz „Kontaktujte nás“ vo svojom účte na portáli predajcu a vyberte tému „Nastavenia účtu“ a podtému „Zatvoriť účet na trhu“.

Akú hodnotu majú body shop your way?

Teraz, keď už viete všetko o získavaní odmien, akú majú hodnotu? Členovia programu Shop Your Way Rewards vo všeobecnosti získavajú 10 bodov za každý vynaložený 1 dolár (pokiaľ nie sú v rámci bonusovej štruktúry alebo špeciálnej akcie). V rámci programu sa 1 000 bodov rovná hodnote 1 USD.

Aký je váš spôsob obchodu?

Shop Your Way® je bezplatná destinácia pre sociálne nakupovanie a program odmeňovania, ktorý ponúka milióny produktov, personalizované služby a rady. Prostredníctvom siete maloobchodných partnerov a poskytovateľov služieb môžu členovia nakupovať, porovnávať, nakupovať položky a získavať body, ktoré môžu použiť pri budúcich nákupoch.

Kde môžem použiť vašu obchodnú kartu?

Kartu Sears je možné použiť iba na miestach a službách Sears, ako aj v Kmarte. To zahŕňa Sears Auto Centers, Sears Dental a Sears Optical. The Shop Your Way Mastercard je možné použiť všade, kde akceptujú Mastercard, čo je takmer všade.

Kto vlastní obchod podľa vás?

Spoločnosť Sears Holdings

Kto vlastní Sears MasterCard?

Citibank

Existuje aplikácia pre MasterCard SHOP YOUR WAY?

Členovia si môžu skontrolovať zostatok bodov na stránke shopyourway.com alebo stiahnutím aplikácie Shop Your Way, ktorá je dostupná v obchodoch Apple App Store a Google Play Store.

Cez ktorú banku sa používa kreditná karta Sears?

Aké kreditné skóre potrebujete pre Sears?

640

Mám zatvoriť svoju kreditnú kartu Sears?

Áno. Aj keď ste sa nerozhodli zrušiť účet, stále to bude mať vplyv. Ak ste kartu držali dlhší čas, môže to ovplyvniť priemernú dĺžku úverovej histórie, ktorá je faktorom pri určovaní vášho skóre.

Aké kreditné skóre je potrebné pre kreditnú kartu Home Depot?

640 alebo vyššie

Z ktorej úverovej kancelárie Home Depot čerpá?

Home Depot a Lowe's používajú všetky tri hlavné úverové reportovacie úrady na spracovanie žiadostí o kreditné karty. Keď požiadate o obchodnú kreditnú kartu od The Home Depot alebo Lowe’s, ich systémy náhodne vyberú Experian, Equifax alebo TransUnion na kontrolu vášho kreditu.