Čo znamená množné číslo pre bochník?

podstatné meno. \ ˈlōf \ množné číslo chleby\ ˈlōvz \

Čo je to jednotná forma bochníkov?

Odpoveď: bochníky je jednotná forma bochníkov.

Prečo sa bochník nazýva bochník?

Moderné anglické slovo loaf je odvodené zo starej angličtiny hlaf, „chlieb“, čo je zase z protogermánskeho *khlaibuz.

Čo je to chlieb v jednotnom a množnom čísle?

(loʊf ) Slovné tvary: množné číslo bochníky , 3. osoba jednotného čísla prítomný čas bochníky, predprítomné príčastie loafing, minulý čas, minulé príčastie loafedjazyková poznámka: Množné číslo podstatného mena je bochníky. Bochníky je tretia osoba jednotného čísla prítomného času slovesa.

Je bochník chleba správny?

Slovné tvary: množné číslo bochníky , 3. osoba jednotného čísla prítomný čas bochníky, predprítomné príčastie loafing, minulý čas, minulé príčastie loafedjazyková poznámka: Forma množného čísla podstatného mena je bochníky. Bochník chleba je chlieb, ktorý bol vytvarovaný a upečený v jednom kuse.

Je slovo bochníky Scrabble?

Áno, bochníky sú v slovníku scrabble.

Ako sa píše množné číslo slova Bochník?

Množné číslo bochníka. Množné číslo od bochník je bochníky. Len pred storočím jedli typický Francúzi približne 3 bochníky chleba denne. Pšenica vyprodukuje v priemere 7,5 tony zrna na hektár, čo je dosť na výrobu 11 500 bochníkov chleba.

Aká je slangová definícia slova bochník?

LOAF je akronym, skratka alebo slangové slovo, ktoré znamená „hlava“. Používa sa počas chatov a online konverzácií na fórach, stránkach sociálnych sietí a chatovacích miestnostiach. Význam LOAF

Aké je podstatné meno pre bochník?

podstatné meno staroanglické hlāf, germánskeho pôvodu; súvisiaci s nemeckým Laib. (povediac) mali by ste byť za niečo vďační, aj keď to nie je také dobré, veľa atď., ako ste skutočne chceli; niečo je lepšie ako nič Ponuka predstavovala len polovicu bochníka, no aktivisti ju aj tak chytili.

Aké je množné číslo slova floorage?

Vo všeobecnejších, bežne používaných kontextoch, množné číslo bude tiež podlaha . Avšak v špecifickejších kontextoch môžu byť v množnom čísle aj podlahy, napr. s odkazom na rôzne typy podláh alebo kolekciu podláh. Nájdite viac slov!