Prečo je môj iPhone v tichu, keď je uzamknutý?

Môže byť náhodne nastavený do tichej polohy. Žiadne z týchto nastavení nie je možné použiť, ak v nastavení v hornej časti obrazovky nemáte zapnutú možnosť Nerušiť; t. j. ak je režim Nerušiť vypnutý, nezáleží na tom, či ste vybrali možnosť „Vždy“ alebo „Keď je iPhone uzamknutý“.

Prečo môj iPhone stále mlčí?

Ak sa váš iPhone sám prepína do tichého režimu, uistite sa, že prepínač na ľavej strane iPhone nie je prepnutý. Ak neprejde do tichého režimu kvôli prepnutiu prepínača, skúste iPhone resetovať alebo obnoviť.

Ako vypnete ticho, keď je iPhone uzamknutý?

Ak to chcete urobiť, otvorte aplikáciu Nastavenia, prejdite nadol a klepnite na možnosť „Zvuky a haptika“. Na iPadoch a starších iPhonoch klepnite namiesto toho na možnosť „Zvuky“. Prejdite nadol do spodnej časti obrazovky a nájdite možnosť „Uzamknúť zvuk“. Klepnutím na prepínač napravo od neho vypnete zvuky zámku.

Ako dostanem telefón z tichého režimu?

Použite tlačidlo napájania. Stlačte tlačidlo „Napájanie“ telefónu s Androidom a podržte ho, kým sa na obrazovke nezobrazí ponuka. Zrušte začiarknutie políčka "Tichý režim" v ponuke, aby ste deaktivovali možnosť Tichý režim. Na telefóne s Androidom stlačte tlačidlo hlasitosti „Up“, kým sa ikona tichého režimu na obrazovke nezmení.

Čo sa stane, keď niekomu zavoláte v režime Nerušiť?

V predvolenom nastavení je režim Nerušiť nastavený tak, aby umožňoval hovory, ak rovnaké číslo znova zavolá do troch minút – ide o ignorovanie väčšiny hovorov, ale prepustenie naliehavých. Inými slovami, prvým krokom, ak máte podozrenie, že váš priateľ používa režim Nerušiť, by malo byť okamžité opätovné zavolanie.

Vypína režim Nerušiť alarmy?

Kým je váš iPhone zapnutý, budík bude stále znieť. Takže áno, váš budík zaznie, ak je váš iPhone v tichom režime alebo v režime Nerušiť.

Zvoní telefón v režime Nerušiť?

Možnosť Nerušiť na iPhone bráni tomu, aby upozornenia, upozornenia a hovory vydávali hluk, vibrácie alebo rozsvecovali obrazovku telefónu, keď je obrazovka uzamknutá.