Aké je 5-miestne aktivačné číslo pre Straight Talk?

Ak chcete aktivovať, prejdite na StraightTalk.com alebo zavolajte na číslo 1-877-430-2355 z iného telefónu. Na dokončenie procesu aktivácie musíte zavolať na číslo *22890, počkať na potvrdzujúcu správu a potom zavolať.

Aké je číslo siete pre Straight Talk?

1-877-430-2355

Ak potrebujete pomoc alebo ďalšie informácie o vašom produkte alebo službe Straight Talk, kontaktujte oddelenie starostlivosti o zákazníkov spoločnosti Straight Talk na čísle 1-877-430-2355.

Dá mi Straight Talk odblokovací kód?

Straight Talk poskytuje odblokovací kód, ak ste si od nich telefón kúpili a spĺňa vyššie uvedené kritériá. Krok 1: Zavolajte na zákaznícku linku Straight Talk na číslo 877.430. 2355 každý deň od 8:00 do 23:45 hod. Krok 2: Požiadajte o odblokovací kód.

Môžete útek z väzenia na telefóne Straight Talk?

Re: Ako útek z väzenia na Straight Talk Android? Dobrý deň, v telefóne s Androidom prejdite do nastavení a potom na – bezdrôtové pripojenie a sieť >> mobilné siete >> názvy prístupových bodov. Nakoniec reštartujte telefón a potom je hotovo.

Aké sú nastavenia APN pre Straight Talk?

Straight talk apn Nastavenia – Vyberte si poskytovateľa služieb:

  • Názov: priame reči.
  • APN: tfdata.
  • MMSC: //mms-tf.net.
  • MMS proxy: mms3.tracfone.com.
  • MMS port: 80.
  • MKC: 310.
  • MNC: 410.

Ako resetujete telefón Straight Talk?

Na navigáciu v ponuke obnovenia systému Android použite tlačidlá na zvýšenie/zníženie hlasitosti. Zvýraznite „Wipe data/Factory reset“ a vyberte ho stlačením vypínača. Zvýraznite „Áno – vymazať všetky používateľské údaje“ a výber potvrďte stlačením vypínača. Zvýraznite možnosť „Reboot System Now“ a potom ju vyberte stlačením vypínača.

Môžem vložiť svoju AT SIM kartu do telefónu Straight Talk?

Áno, vaša SIM karta bude fungovať s telefónom GSM kompatibilným s AT alebo odblokovaným telefónom. Na webovej stránke Straight Talk; na aktiváciu služby budete potrebovať kartu Straight Talk Unlimited s 30-dňovým servisným plánom alebo kreditnú kartu. Niektoré dátové služby nemusia byť dostupné so všetkými bezdrôtovými zariadeniami.

Ako aktualizovať signál priameho hovoru [ Easy Guide ]?

Ak chcete aktualizovať svoje PRL na telefónoch Straight Talk Verizon CDMA, vytočte *22891. Servery spoločnosti tak budú vedieť, že ste požiadali o aktualizáciu, a obnovia váš zoznam PRL. Pre telefóny 4G LTE Straight Talk Neexistuje žiadny jedinečný kód na aktualizáciu PRL na telefónoch 4G LTE.

Ako kontaktovať Straight Talk Wireless v Kalifornii?

Telefónne číslo: 1-800-649-7570* alebo TDD 1-800-229-6846 www.cpuc.ca.gov *Upozorňujeme, že číslo 1-800 je bezplatné vnútroštátne číslo a nebude fungovať z miest mimo Kalifornie. VÁŠ KOŠÍK JE PLNÝ

Ako nastaviť Straight Talk APN na iPade?

Ak máte iPhone alebo iPad: Nastavenie > Všeobecné > Sieť > Mobilné dáta Odstráňte všetky existujúce APN, ktoré máte v telefóne, potom reštartujte Vráťte sa späť do ponuky Nastavenia APN a zadajte zodpovedajúce nastavenia APN Straight Talk uvedené vyššie Uložte nastavenia a reštartujte telefón znova

Aký typ telefónu používa Straight Talk?

Spoločnosť poskytuje telefóny od výrobcov ako Samsung, Motorola, LG a Nokia. Straight Talk ponúka bezplatný mobilný telefón a obmedzené množstvo vokálnych minút každý mesiac pre rodiny s nízkym príjmom. Spoločnosť poskytuje dva bezzmluvné plány: neobmedzený jeden za 45 mesačne a druhý je VŠETKO, čo potrebujete za 30 mesačných poplatkov.