Je ročný poplatok Planet Fitness vratný?

Planet Fitness očividne účtovalo 39 dolárov každému, kto v priebehu niekoľkých mesiacov nezaplatil členské poplatky. Dátum, do ktorého musíte zaplatiť ročný poplatok, sa vráti na pôvodný dátum. V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov súvisiacich s fakturáciou kontaktujte priamo svoj domovský klub.“

Vracia Planet Fitness peniaze?

Môžem dostať náhradu, keď zruším svoje členstvo v posilňovni Planet Fitness? Nie, Planet Fitness neponúka vrátenie peňazí, ak svoje členstvo zrušíte predčasne vo fakturačnom cykle.

Môžem zrušiť svoje členstvo v OrangeTheory?

Ako zrušiť Orangetheory Fitness. Ak chcete zrušiť svoje členstvo, kontaktujte svoju osobnú telocvičňu na //www.orangetheoryfitness.com/Studio-Locations a vyžiadajte si formulár na zrušenie. Vyplňte formulár a odošlite ho späť do telocvične. Môžete tiež navštíviť miestnu posilňovňu OrangeTheory a získať formulár osobne.

Platí sa storno poplatok za Orangetheory?

Štandardný poplatok za zrušenie triedy v Orangetheory je 10 USD.

Môžem zrušiť Orangetheory cez telefón?

Ako zrušíte svoje členstvo v Orangetheory cez telefón. Vytočte zákaznícku starostlivosť – (954) 530-6903. Tu sa môžete priamo porozprávať s agentom a následne špecifikovať dôvod vášho zrušenia členstva v Orangetheory.

Ako zruším zmluvu s Orangeom?

Prihláste sa do svojho účtu a zrušte služby Orangeu. Na hlavnej stránke webu Orangeu nájdite vpravo hore pole Prihlásenie a prihláste sa pomocou prihlasovacích údajov Orangeu. Potom nájdite svoju aktívnu službu a kliknite na tlačidlo Zrušiť. Po týchto krokoch vás navedie, ako definitívne ukončiť zmluvu s Orangeom.

Ako zruším zmluvu s Bouygues?

Bouygues Telecom vám umožňuje zrušiť:

  1. Zavolaním na číslo 614 z mobilného telefónu (alebo 1064 z pevnej linky)
  2. Na vašom online účte Bouygues (klient espace)
  3. Odoslaním listu odporúčaného s avis de réception klientom služieb Bouygues Telecom, 60436 Noailles Cedex.

Čo sa stane, keď mi skončí zmluva 02?

čo sa stalo, keď mi skončila zmluva? Ak máte obnovenie, prestanete platiť za telefón a budete pokračovať v platbe za hovor. Ak máte normálnu zmluvu, budete pokračovať v platení rovnakého mesačného poplatku, kým nezrušíte, neupgradujete alebo nezmeníte plán iba na SIM kartu.