Kde môžem použiť svoje palivové body Kroger?

Kde si môžem uplatniť svoje palivové body? Palivové body je možné uplatniť v našich palivových centrách Kroger Family of Stores a zúčastnených miestach Shell.

Ako používate Fryove palivové body?

Ako si uplatním svoje palivové body na pumpe? Uplatnenie je jednoduché! Naskenujte svoju kartu Shoppers alebo zadajte svoj alt-id a postupujte podľa pokynov pumpy, aby ste si uplatnili svoje palivové body.

Ako použijem svoje palivové body Kroger v BP?

Zákazníci si môžu uplatniť palivové body v prírastkoch po 100, aby zarobili až 1 $ na galón paliva, t. j. získali zľavu 20 CPG za galón s 200 bodmi a zľavu 30 CPG po uplatnení 300 bodov. Úsporu paliva aktivujú na pumpe zadaním alternatívneho ID karty VIC.

Kde môžem použiť body Pick n Save Fuel?

Body, ktoré ste získali, môžete ľahko uplatniť na zúčastnených čerpacích staniciach bp/Amoco. A dokonca môžete získať body v našej lekárni, v klenotníctve Fred Meyer a pri zadaní objednávky online, aby sme vám ju poslali.

Ako si uplatním svoje palivové body?

Ako uplatniť úspory v odmenách za palivo

  1. Nájdite zúčastnenú Shell alebo inú vybranú čerpaciu stanicu.
  2. Po výzve na pumpe vyberte „Odmeny“ a potom „Odmeny za palivo“ alebo „FRN“
  3. Pred platbou zadajte svoje Alt ID.
  4. Na dokončenie transakcie vložte svoju kreditnú alebo debetnú kartu.

Koľko Murphyho bodov potrebujete na benzín?

Pripojte sa k odmenám Murphy Drive a ušetrite na občerstvení, nápojoch a ďalších – vrátane PLYNU! Získajte 2 body za každý dolár vynaložený na všetky vaše obľúbené občerstvenie a nápoje a 1 bod za každý načerpaný galón plynu. To je zľava 10 ¢ na galón za každých 100 bodov! Získajte nižšie ceny plynu a ponuky na občerstvenie, nápoje a ďalšie.

Akú hodnotu majú Smithove palivové body?

Kedykoľvek nakupujete a používate svoju kartu Shopper's Card, získate 1 palivový bod za každý 1 dolár, ktorý miniete. Navyše na darčekových kartách získate 2-násobok palivových bodov! Palivové body, ktoré ste získali, si môžete jednoducho uplatniť v ktoromkoľvek z našich palivových centier.

Ako si uplatním Marianove palivové body?

Ako nájdem svoje číslo Mariano's Rewards?

Pridajte svoje 11- až 13-miestne číslo Marianovej odmenovej karty, ktoré nájdete na zadnej strane vašej aktuálnej karty, alebo zadajte svoje 10-miestne číslo Alt ID, ktoré ste použili pri pokladni v obchode.

Aké sú Marianove palivové body?

Zákazníci získajú jeden palivový bod za každý dolár vynaložený na nákup položiek pomocou karty Mariano's Rewards. Za každých 100 bodov môžu ušetriť 10 centov za galón na palive na čerpacích staniciach BP a Amoco, a to až do výšky 1 USD za galón.

Ako zaregistrujem svoju kartu Marianos?

Ako vytvorím číslo virtuálnej karty?

  1. Počas vytvárania účtu vyberte možnosť Vytvoriť nový identifikátor Alt na použitie v obchode.
  2. Zadajte 10-miestne číslo Alt ID. (Naši zákazníci zvyčajne používajú ako Alt ID číslo svojho mobilného telefónu, ale možno použiť akékoľvek 10-miestne číslo, pokiaľ sa ešte nepoužíva.
  3. Vyberte „Uložiť“.

Je Mariano’s drahší ako Jewel?

Ceny Jewel-Osco boli asi o päť percent vyššie ako Butera, o 10 percent vyššie ako Food 4 Less a Mariano, o osem percent vyššie ako Meijer, tri percentá vyššie ako Shop & Save, o sedem až osem percent vyššie ako Target, o 16 percent vyššie ako Walmart a o 25 percent vyšší ako Woodman's.

Berie Marianos kupóny, ktorých platnosť vypršala?

Po vypršaní platnosti kupónu sa kupón presunie do sekcie „Kupóny s vypršanou platnosťou“ na stránke „Moje kupóny“. Tieto kupóny už nebudú na vašej karte aktívne. Maximálny počet kupónov povolený na vašej karte nezahŕňa kupóny s uplynutou platnosťou alebo uplatnené kupóny.