Ako dlho trvá vrátenie peňazí spoločnosti Nike?

Keď dostaneme vaše položky, spracujeme vaše vrátenie a vrátime vám peniaze na váš pôvodný spôsob platby, zvyčajne do dvoch pracovných dní. Pošleme vám e-mail, v ktorom vás budeme informovať, že sme vrátili peniaze. Môže trvať ďalších 10 dní, kým sa prostriedky zobrazia na vašom účte.

Má Nike na topánky záruku?

Stojíme za všetkými našimi topánkami a vybavením. Ak sa na vašej obuvi alebo oblečení Nike do dvoch rokov od dátumu výroby vyskytne chyba materiálu alebo spracovania, chceme vás vrátiť späť do hry.

Čo môžete robiť so starými topánkami Nike?

Náš program Reuse-A-Shoe recykluje športové topánky na konci ich životnosti a dáva im nový život prostredníctvom Nike Grind. Uľahčujeme používanie materiálov od jedného produktu k druhému – jednoducho odovzdajte použité topánky v zúčastnenej maloobchodnej predajni Nike v Severnej Amerike alebo Európe.

Berú Clarks staré topánky?

Darujte svoje topánky Vaše topánky pomôžu zmeniť životy detí. Môžete pomôcť ShoeSHARE osloviť ešte viac detí darovaním starých alebo nechcených topánok v najbližšom obchode Clarks.

Nahradí Clarks topánky?

Náhradná ponuka Zľava sa bude vzťahovať na akúkoľvek detskú alebo dospelú obuv za plnú cenu a zákazníci budú potrebovať doklad o jej uplatnení. Ak to chcete urobiť, jednoducho zadajte podrobnosti o účtenke do online formulára obchodu a spoločnosť Clarks vám do troch dní pošle e-mail s propagačným kódom.

Rozdávajú Clarks topánky zadarmo?

Clarks sľubuje, že deťom bezplatne vymení topánky, ak ich do februára prerastú. Reťazec uviedol, že ak v obchode dostanete špeciálne vybavenie pre svojich najmenších, nezaplatíte za nový pár až do 28. februára 2021. A ak vyrastú rýchlejšie, ako sa očakávalo, Clarks vám umožní topánky bezplatne vymeniť.

Môžem vrátiť opotrebované topánky Clarks?

Akékoľvek vrátené zásielky musia byť nenosené a v pôvodnom stave a obale a ako doklad o kúpe musíte mať doklad o prevzatí alebo doručení. Ak je položka chybná, radi vám ponúkneme vrátenie peňazí alebo výmenu pri vrátení položky s dokladom o kúpe do šiestich mesiacov od nákupu.

Ako vrátim topánky do balíka?

Krok 1: zabaľte topánky do krabice od topánok. Krok 2: zabaľte krabicu od topánok do pôvodnej hnedej krabice a zalepte hnedú krabicu lepiacou páskou. Krok 3: Použite spätný prepravný štítok na zakrytie pôvodného prepravného štítku! posledným a najdôležitejším je vloženie obchodnej faktúry MIMO balíka.

Môžem odovzdať balík FedEx na USPS?

Pomocou funkcie FedEx smart post je možné odovzdať balík na poštách.