Čo znamená číslo Nedostupné?

Číslo predstavuje, koľko z niečoho (alebo koľko z niečoho) je potrebné alebo chcené. Inými slovami, číslo predstavuje cieľ alebo ideálnu situáciu. Keď niekto povie, že sa to ‚nedá dosiahnuť‘, hovorí tým, že tento cieľ nie je možné dosiahnuť.

Čo to znamená, keď sa hovorí, že účastník nie je v prevádzke?

volaný účastník nie je v službe? znamená to, že osoba, ktorej ste volali, išla na Mars a nie je v službe...

Čo to znamená, keď sa hovorí, že bezdrôtový zákazník, ktorého sa pokúšate osloviť, nie je dostupný?

Čo to znamená, keď zavolám na číslo a zobrazí sa správa, že je nedostupné? to znamená, že sieť telefón pozná, ale nemôže ho dosiahnuť, pretože je vypnutý, alebo keď sa nachádza mimo zóny pokrytia poskytovateľa a roaming je vypnutý alebo vo vidieckej oblasti bez pokrytia.

Čo to znamená, keď sa v hlasovej schránke uvádza predplatiteľ Google?

Odpoveď: Členovia služby Google Voice si zaregistrujú telefónne číslo. Telefónne číslo môžete zadať rovnako ako bežné číslo. Telefónne hovory a textové správy sa preposielajú tam, kde ich chcete mať – napríklad na mobilný telefón. Keď niekto zanechá hlasovú poštu – preloží sa na text a pošle vám e-mail.

Môžem zistiť, komu patrí číslo Google Voice?

Najrýchlejším a najpresnejším spôsobom, ako skontrolovať, či je číslo uvedené v službe Google Voice, je vykonať spätné telefonické vyhľadávanie na whitepages.com. Ukážu vám, či číslo patrí do služby Google Voice.

Môžem si ponechať svoje číslo Google Voice?

Ak sa vám páči vaše aktuálne telefónne číslo, existujú 3 spôsoby, ako ho môžete naďalej používať: Preneste svoje mobilné číslo na osobný účet Google Voice (najbežnejší) Preneste svoje číslo Google Voice do mobilnej telefónnej služby. Preneste svoje číslo Google Voice do iného účtu Google.

Prečo vypršala platnosť môjho čísla Google Voice?

Ak ste svoje číslo Voice dlho nepoužili, zobrazí sa upozornenie, že vaše číslo Voice bude z vášho účtu odstránené. Uvidíte tiež „dátum vrátenia“, čo je dátum, kedy bude číslo odstránené. Ak nevykonávate žiadnu aktivitu, Google Voice získa späť vaše číslo.

Ako odblokujem svoje číslo Google Voice?

Odomknutie čísla:

  1. Prejdite na stránku www.google.com/voice/unlock a prihláste sa do svojho účtu Google Voice.
  2. Ak máte iba jedno číslo Google Voice, kliknite na možnosť Odomknúť moje číslo pod číslom Google Voice.
  3. Kliknutím na Pokračovať potvrďte, že chcete odomknúť svoje číslo.
  4. Prihláste sa do Peňaženky Google a dokončite proces prenosu.

Ako zistím, či bolo moje číslo Google Voice zablokované?

Ak počujete iba jedno zvonenie alebo žiadne zvonenie predtým, ako váš hovor prejde do hlasovej schránky, je to dobrý signál, že ste zablokovaný. V tomto prípade osoba použila funkciu blokovania čísla vo svojom telefóne. Ak voláte raz denne počas niekoľkých dní a zakaždým dostanete rovnaký výsledok, je to silný dôkaz, že vaše číslo je zablokované.

Koľko čísel Google môžete mať?

jedno číslo

Môžem mať na svojom iPhone 2 rôzne telefónne čísla?

V systéme iOS 13 a novšom môžu obe vaše telefónne čísla uskutočňovať a prijímať hlasové hovory a hovory FaceTime a odosielať a prijímať správy pomocou iMessage, SMS a MMS. Váš iPhone môže súčasne využívať jednu mobilnú dátovú sieť. Využíva technológiu Dual SIM Dual Standby (DSDS), čo znamená, že obe SIM karty môžu volať a prijímať hovory.

Má iPhone 12 eSIM?

Novšie telefóny Apple iPhone, vrátane iPhone 12, majú jeden fyzický slot SIM, ale majú aj digitálnu eSIM. To umožňuje používať telefón v režime dvoch SIM kariet, čo znamená, že v jednom telefóne môžete mať dve nezávislé telefónne čísla v dvoch sieťach.