Čo je MyWinLocker a potrebujem ho?

MyWinLocker Suite je predinštalovaný program dostupný na vybraných produktoch Acer, ktorý vám pomôže chrániť vaše súkromné ​​údaje. Obsahuje dve aplikácie: Yo-Safe, virtuálny disk chránený heslom, a Shredder, bezpečný nástroj na odstraňovanie súborov. Virtuálny disk Yo-Safe funguje ako ďalší pevný disk vo vašom systéme.

Ako odinštalujem MyWinLocker?

Kliknite pravým tlačidlom myši na ikonu Štart a vyberte položku Ovládací panel. Kliknite na Programy v rozhraní ovládacieho panela, kliknite pravým tlačidlom myši na MyWinLocker a kliknutím na Odinštalovať ho odstráňte.

Čo je produktová služba Egistec?

Originálny súbor EgisUpdate.exe je softvérová súčasť MyWinLocker od Egis Technology . MyWinLocker je osobný šifrovací softvér pre platformu Windows. EgisUpdate.exe spustí proces, ktorý aktualizuje program MyWinLocker. Toto nie je nevyhnutný proces systému Windows a možno ho vypnúť, ak je známe, že spôsobuje problémy.

Čo je to aplikácia na vydanie EgisUpdate?

Aplikácia EgisUpdate Release egisupdate.exe je program na aktualizáciu softvéru, ktorý beží na pozadí systému Windows a automaticky sa spúšťa pri spustení počítača. Kontroluje aktualizácie softvéru a ak sa nájde, automaticky ich stiahne a nainštaluje.

Čo je to EasiUpdate?

Proces je služba (EasiUpdate), ktorá beží neviditeľne na pozadí: EasiUpdate IIP Controller Service. Softvér používa porty na pripojenie k alebo z LAN alebo internetu. Program nie je viditeľný. Tento súbor je podpísaný spoločnosťou Verisign. EasiUpdate.exe je digitálne podpísaný.

Čo je eSobi v2 na mojom počítači?

eSobi v2 je softvér vyvinutý spoločnosťou esobi Inc. Zahŕňa čítačku správ RSS, internetovú vyhľadávaciu a informačnú knižnicu. Softvér je navrhnutý tak, aby zefektívnil internetový informačný proces, vyriešil ťažkosti pri manipulácii s preplnenými informáciami a zmiernil bolesť pri hľadaní informácií.

Na čo sa eSobi používa?

esobi Inc. eSobi je integrovaný nástroj na správu informácií na pracovnej ploche a samostatný agregátor správ dodávaný s počítačmi Acer po celom svete.

Čo je aplikácia PMM Update?

Komentáre používateľov. Aplikácia aktualizácie PMM. EgisTec In-Product Service je program na aktualizáciu softvéru, ktorý beží na pozadí systému Windows a automaticky sa spúšťa, keď máte počítač. Ak máte jeden zo snímačov odtlačkov prstov, uvidíte to.