Môžem rozdeliť platbu na najlepší nákup online?

Dobrý deň, som si vedomý toho, že platby za online objednávky musia byť zvyčajne uskutočnené jednou kreditnou kartou a nie je možné ich rozdeliť medzi dve kreditné karty. Pri nákupe online nemôžete použiť viac ako jednu kreditnú/debetnú kartu na jednu objednávku BestBuy.com. Tiež nemôžete kombinovať PayPal a kreditnú/debetnú kartu.

Môžete rozdeliť platbu na Best Buy?

Rozdelené platby sú niečo, čo môžeme spracovať pre takmer každú transakciu v obchode s výnimkou plánov ochrany, predplatného a väčšiny služieb Geek Squad. Na začiatku transakcie dajte vedieť predajcovi, aby mohol vyzdvihnúť vaše platby v preferovanom poradí.

Môžem použiť 2 spôsoby platby na Best Buy?

Na jednu objednávku BestBuy.com nemôžete použiť viac ako jednu kreditnú kartu/debetnú kartu. Nemôžete kombinovať PayPal a kreditnú/debetnú kartu.

Môžete vykonávať rozdelené platby online?

Väčšina online obchodníkov vám nedovolí rozdeliť platbu týmto spôsobom. Internetové obchody vám môžu pri nákupe umožniť skombinovať darčekovú kartu s kreditnou kartou, no málokedy umožňujú zákazníkom použiť na to isté dve kreditné karty alebo kombináciu kreditných a debetných kariet.

Môžem vykonať rozdelenie platieb na Amazon?

Platbu môžete rozdeliť medzi jednu z akceptovaných kreditných alebo debetných kariet a darčekovú kartu Amazon.com, ale nemôžete rozdeliť platbu medzi viacero kariet.

Ako môžem rozdeliť platbu kreditnou kartou online?

Rozdelenie spôsobov platby

  1. Prejdite na obrazovku Maloobchod a vyhľadajte kupujúceho.
  2. Vyberte položky a pridajte ich na tiket.
  3. Vyberte prvý spôsob platby (napr. Účet).
  4. Vyberte druhý spôsob platby (napr. Kreditná karta).
  5. Upravte cenu v oboch poliach.
  6. Dokončite predaj.

Dá sa to rozdeliť s debetnou kartou?

Pomocou služby Splitit môžu spotrebitelia teraz rozdeliť svoje nákupy vo výške 400 USD alebo menej do troch bezúročných mesačných platieb pomocou svojich existujúcich debetných kariet. To umožňuje spotrebiteľom naďalej využívať výhody ich existujúcich kariet, ako sú míle alebo body...

Je Splitit ako Afterpay?

Ale Splitit je iný ako Afterpay (a jeho ďalší partneri BNPL), pretože v skutočnosti požičiavajú zákazníkom celú sumu nákupu pri pokladni a potom umožňujú splatenie tohto nákupu v splátkach….

Plánuje Target Do splátkový kalendár?

Kam môžem uskutočniť mesačné platby pri nákupe na stránke Target.com? Po uskutočnení nákupu budete svoje mesačné platby uskutočňovať na www.afirm.com alebo v bezplatnej aplikácii Affirm. Platiť môžete debetnou kartou alebo bežným účtom. Ďalšie informácie nájdete na stránke www.afirm.com/help.

Robí Big W instore Afterpay?

BIG W: Doplatok je teraz k dispozícii v obchode a online!…

Prečo Afterpay berie prvú platbu hneď?

Ak pri niektorých nákupoch celková suma objednávky prekročí limit výdavkov schválený službou Afterpay, prvá platba môže byť vyššia ako následné platby. Afterpay vám ukáže, ako sú splátky rozdelené predtým, ako zaplatíte….