Ako odstránim svoj účet Nexon?

(Nastavenia > Ostatné > Vymazať účet.) Po kliknutí na tlačidlo „vymazať účet“ vám bude poskytnutá lehota 7 dní, počas ktorej môžete vymazanie zrušiť. Po odstránení účtu a uplynutí 7 dní bez zrušenia nebudete môcť svoj účet obnoviť.

Ako odstránim svoj účet MapleStory?

Odstránenie účtu MapleStory M

  1. Prístup k hlavnej ponuke.
  2. Prejdite do ponuky Možnosti.
  3. Nájdite „Odstrániť účet“ na karte ponuky Informácie.
  4. Ak chcete spustiť správu o vylúčení zodpovednosti, vyberte možnosť „Odstrániť účet“. Ak sa chcete vrátiť do ponuky Možnosti, vyberte možnosť „Nie“. Vyberte „Áno“, aby ste odpojili mobilný účet od MapleStory M a začali „proces výberu“ (vymazanie účtu).

Ako natrvalo odstránim svoj účet Amazon 2020?

Prihláste sa do účtu, ktorý chcete zatvoriť. Skontrolujte produkty a služby spojené s vaším účtom. Ak stále chcete pokračovať, vyberte dôvod v rozbaľovacej ponuke, začiarknite políčko vedľa položky Áno, chcem natrvalo zatvoriť svoj účet Amazon a vymazať svoje údaje a kliknite na položku Zatvoriť môj účet.

Môžeme mať 2 Amazon účty?

Môžem mať viacero účtov Amazon? Áno, môžete mať viacero účtov. Musíte získať povolenie od spoločnosti Seller Performance, každý účet musí obsahovať úplne iné produkty, rôzne e-mailové adresy a rôzne bankové účty atď.

Ako odstránim svoj obchodný účet na Amazone?

Ak chcete upraviť svoj firemný profil, postupujte takto:

  1. Kliknite na kartu Nastavenia a potom kliknite na položku Informácie o účte.
  2. Vedľa Firemného profilu Amazon Pay kliknite na Upraviť.
  3. Vyberte alebo zadajte aktualizácie a potom kliknite na položku Aktualizovať. Vaše aktualizácie sú uložené. Poznámka: Ak zmeníte názor a chcete svoje zmeny odstrániť, môžete kliknúť na tlačidlo Zrušiť.

Ako pridám dva bankové účty k platbe cez Amazon?

Vo svojom účte prejdite do časti Vaše bankové účty. Vykonajte jeden z nasledujúcich krokov: Ak chcete pridať nový bankový účet, vyberte položku Pridať nový bankový účet a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Ak chcete odstrániť bankový účet, vyberte možnosť Odstrániť pod údajmi o svojom uloženom bankovom účte.

Ktorá z nižšie uvedených možností je potrebná na zaplatenie niekomu?

Odpoveď: UPI PIN je potrebný na zaplatenie kohokoľvek cez Amazon Play UPI.

Môžem použiť zostatok platby Amazon na dobierku?

Platba pri doručení je k dispozícii ako spôsob platby pre všetky položky, ktoré spĺňa Amazon, Prime Eligible a niektoré položky splnené predajcom. Platby na dobierku je možné zaplatiť v hotovosti alebo kreditnou/debetnou kartou. Prijímame debetné a kreditné karty Visa, Mastercard, Maestro a Rupay od všetkých bánk.

Ako spustím službu na dobierku?

Vyberte si logistiku, ktorá ponúka možnosť platby na dobierku... Tu je zoznam 10 najlepších kuriérskych spoločností v Indii, ktoré môžete použiť:

  1. Aramex India Pvt Ltd.
  2. Lodné koleso.
  3. IndiaOnlineSeller.
  4. Spoločnosť Blue Dart Express Ltd.
  5. DHL Express India Pvt Ltd.
  6. Ecom Express Pvt Ltd.
  7. FedEx Express TSCS India Pvt Ltd.
  8. First Flight Couriers Ltd.

Ktorá online nákupná stránka má možnosť dobierky?

Flipkart