Ako zadávate cheaty do pokemon light platinum? – AnswersToAll

Ako používate cheaty v Pokemon Light Platinum?

  1. Spustite VisualBoyAdvance.
  2. Otvorte Pokemon Light Platinum GBA ROM.
  3. Načítajte uloženú hru, choďte do najbližšieho centra Pokémonov a získajte prístup k počítaču.
  4. Na obrazovke VBA vyberte ponuku „Cheaty“ a kliknite na „Zoznam cheatov“.
  5. Kliknite na možnosť Gameshark a zadajte požadovaný cheat.

Aký je najlepší štartér v Pokemon Light Platinum?

Infernape: Najlepší štartér v týchto hrách. Pokémoni typu Fire sú v pokémonoch Platinum zriedkaví, v D/P ešte viac. Infernape má celkom dobré ofenzívne štatistiky 104/104/108 v útoku, sp. útok, respektíve rýchlosť.

Existuje mega evolúcia v Pokémon Light Platinum?

Pokemon Mega Light Platinum Cheat Codes Použite Mega Stone na megavývoj špecifického Pokémona. Pokémon v tomto zozname môže byť neskôr dostupný pre kód modifikátora Pokémona. Toto je však pohodlnejší zoznam, pretože toto sú zatiaľ jediní Pokémoni, ktorí sa môžu v hre Mega Evolve, keď použijete Mega kameň.

Čo je to ľahká platina?

Pokémon Light Platinum je ROM hack Pokémon Ruby od WesleyFG. Nachádza sa v regióne Zhery.

Ktorá hra je hacking light platinum?

Pokémon Light Platinum je ROM hack Pokémon Ruby od WesleyFG.

Aký je cheat pre vzácne sladkosti v Pokemon Mega Light Platinum?

Na získanie neobmedzeného množstva Rare Candy, Money a Master Balls môžete použiť nasledujúce informácie: Najprv zadajte tento kód: D261DC6D 197B4DC2. Rare Candy cheat kód: 361E3586 CD38BA79.

Má svetlá platina fyzické špeciálne rozdelenie?

Má tiež fyzické/špeciálne rozdelenie od generácie IV a ďalej, čo je pre mňa dôležité, pretože vďaka tomu sú sady pohybov a písanie flexibilnejšie a rozumnejšie.

Sú ROM hacky nelegálne?

Nie je to nelegálne, keďže ste vlastníkom ROM. ROM hacky sú jednoducho upravené ROM. Dokonca ani AP-Protected ROM (anti-pirátstvo), ktoré obídete pomocou hackovania ROM, by neboli nezákonné, pretože legálne vlastníte spomínanú ROM. Ale v tomto sa nebojte zákona.

Je Light Platinum ľahké?

Urobiť Light Platinum trochu jednoduchšie, ale stále je to ťažké. Neskôr je to takmer urážlivé, pretože získate prístup k Great Balls a dokonca aj k základným protijedom a Paralyze Heals.

Ako získate neobmedzené množstvo vzácnych cukríkov Pokémon Red?

Pokemon Cheat: Získajte neobmedzené vzácne cukríky

  1. Úvod: Pokemon Cheat: Získajte neobmedzené vzácne cukríky.
  2. Krok 1: Zapnite Gameboy.
  3. Krok 2: Cestujte do Viridian City.
  4. Krok 3: Umiestnite vzácnu sladkosť šiestu do zoznamu položiek.
  5. Krok 4: Porozprávajte sa s plešatým mužom, ktorý je na ceste.
  6. Krok 5: Keď sa spýta, či sa ponáhľate, vyberte „NIE“

Môžete ísť do väzenia za sťahovanie ROM?

Nikdy sa nevyskytol prípad (ktorý si pamätám), že by bola osoba stíhaná za stiahnutie súboru ROM z internetu. Pokiaľ ich nepredávajú/nedistribuujú, nie, nikdy. ... Takmer všetko, čo si stiahnete, vás môže dostať do väzenia, nehovoriac o pokuse predať akýkoľvek materiál chránený autorskými právami.

Existujú nejaké legálne ROM?

Sťahovanie a používanie emulátorov je legálne, zdieľanie ROM chránených autorskými právami online je však nezákonné. Neexistuje žiadny právny precedens pre kopírovanie a sťahovanie ROM pre hry, ktoré vlastníte, aj keď by sa dalo argumentovať pre fair use. Tu je to, čo potrebujete vedieť o zákonnosti emulátorov a ROM v Spojených štátoch.

Ako používate cheaty v Pokemon Light Platinum?

  1. Spustite VisualBoyAdvance.
  2. Otvorte Pokemon Light Platinum GBA ROM.
  3. Načítajte uloženú hru, choďte do najbližšieho centra Pokémonov a získajte prístup k počítaču.
  4. Na obrazovke VBA vyberte ponuku „Cheaty“ a kliknite na „Zoznam cheatov“.
  5. Kliknite na možnosť Gameshark a zadajte požadovaný cheat.

Čo je to ľahká platina?

Pokémon Light Platinum je ROM hack Pokémon Ruby od WesleyFG. Nachádza sa v regióne Zhery.

Ako používať cheaty na Pokemon light platinum?

Toto sú kroky, ako používať Pokemon Light Platinum Cheaty GBA ROM s emulátorom Visual Boy: Toto sú kroky, ako používať Pokemon Light Platinum Cheaty GBA ROM s My Boy Emulator: Klepnite na Link Local. Klepnite na položku Iná hra. Vyberte hru, s ktorou chcete obchodovať. Ak chcete pokračovať v hre, vyberte Pokémon Light Platinum.

Existujú nejaké cheaty pre Pokemon platinum AR kód?

Vďaka Action Replay máte na dosah množstvo cheatov Pokemon Platinum ROM na kódy Pokemon Platinum AR. Tieto akčné replay kódy pre Pokemon Platinum rozprúdia vašu hru a rozvinú váš záujem o obe verzie; Pokemon Platinum a Action Replay, ak používate emulátor.

Kde nájdem cheat menu pre Pokemon platinum?

V spodnej časti uvítacej obrazovky otvorte Pokemon Light Platinum GBA ROM. Teraz môžete načítať uloženú hru, prejsť do akéhokoľvek centra Pokémonov a získať prístup k počítaču. Na obrazovke VBA vyberte ponuku Cheat vedľa zoznamu Cheatov. Stlačte tlačidlo OK a potom kliknite na GameShark. A nižšie je vstupná obrazovka GameShark.

Potrebujete hlavný kód pre Pokémon platinum?

Pred aktiváciou akéhokoľvek iného cheatu musíte povoliť hlavný kód GameShark. Pokemon Platinum tiež vyžaduje hlavný kód, hlavný kód pre prehrávanie akcie pre Pokemon Platinum je CPUE-D074D1B3. Pokemon platinové položky chat v podstate, vzácne cukríky sú len liečivé položky. Ale prečo by ste potrebovali cheaty Pokemon Platinum, aby ste získali vzácne cukríky?